trouwreportage

Jullie mooiste dag vast gelegd op een relaxte en spontane manier. Samen gaan we in gesprek over hoe we jullie trouwdag helemaal naar eigen smaak kunnen vast leggen. Bekijk hier mijn portfolio.

Newborn- & kindershoots

Baby’s en kinderen zijn prachtig om te fotograferen, klein en helemaal zichzelf. Het is mooi om de groei van je kleine vast te leggen, en ik doe het graag! Bekijk hier mijn portfolio.

Bedrijfsreportages

Heb je een opening, jubileum of organiseer je een ander evenement wat op de gevoelige plaat moet worden vastgelegd? Bekijk hier mijn portfolio.

Paardenfotografie

Al mijn hele leven heb ik een grote passie voor paarden. Nu ik er zelf niet meer op zit, vind ik het fantastisch om vanaf de grond jouw viervoeter vast te leggen. Bekijk hier mijn portfolio.

Familieshoot

Soms is er een hoogtepunt die je graag met je familie wil delen zoals een 35-jarig huwelijk of gewoon omdat het kan. Dit wil je natuurlijk vast laten leggen om voor eeuwig te bewaren, bekijk hier mijn portfolio.

Vrij werk

Omdat het heerlijk is om mijn creativiteit in fotografie vast te leggen laat ik ook graag wat vrij werk zien. Bekijk hier mijn portfolio.